Beau van Erven Dorens op zijn plek bij SBS

Onlangs werd bekend gemaakt dat Beau van Erven Dorens het nieuwe lid is van SBS Broadcasting en hij voelt zich helemaal thuis. De presenator was vandaag aanwezig op de najaarspresentatie van televisiezenders SBS6, Net 5 en Veronica.

“Ik vind echt dat iedereen zo enthousiast is en dat er mooie programma’s worden neergezet”, zegt Beau. “Ze proberen heel veel, en het was een van mijn fantasieën om bij een heel ambitieus bedrijf terecht te komen.”

Op de najaarspresentatie zijn de nieuwe programma’s van Beau onthuld. Samen met Gerard Joling presenteert Van Erven Dorens het internationale succesformat Hole in the Wall. In deze menselijk variant van het computerspel Tetris moeten deelnemers door de meest vreemde vormen in een bewegende muur proberen te komen. Het wordt ze steeds moeilijker gemaakt en lukt dit niet, dan vallen ze in het water.

Daarnaast presenteer Beau de wekelijkse nieuwsshow CQC samen met twee medepresentatoren. Hierin neemt het drietal actualiteiten, sport en entertainment op de hak in samenwerking met verslaggevers.

Bekijk hier het filmpje van de najaarspresentatie!