×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Beau van Erven Dorens omroepman van jaar

Beau van Erven Dorens omroepman van jaar
10.12.2018 -

Beau van Erven Dorens is uitgeroepen tot omroepman van het jaar. De presentator kreeg de prijs maandag uitgereikt in Beeld & Geluid in Hilversum uit handen van de vorige winnaar, Eva Jinek.


De prijs wordt jaarlijks uitgereikt door Broadcast Magazine. De redactie van het blad laat weten er 'geen gewoonte van te maken om de winnaar van de Televizier-Ring ook maar te kronen tot Omroepman van het Jaar. Maar we konden en wilden er ditmaal niet omheen.'

Van Erven Dorens verdient volgens de jury alle lof omdat hij 'zichzelf opnieuw heeft uitgevonden. Hij was verguisd en vergeten, maar is in 2018 weer helemaal opgestaan. Beau bewijst dat integere, betekenisvolle tv niet alleen maatschappelijk effect kan hebben, maar ook commercieel succesvol is.'

BM verwijst hiermee naar de programma’s The Amsterdam en The Rotterdam Project, waarin Van Erven Dorens een jaar lang vijf daklozen volgt.