×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Beau van Erven Dorens bezig met nieuw daklozenprogramma

Beau van Erven Dorens bezig met nieuw daklozenprogramma
18.06.2019 -

Beau van Erven Dorens werkt al aan een nieuwe serie waarin hij daklozen volgt. "Ik ben alweer drie maanden bezig met een nieuw daklozenprogramma", zegt de presentator, die eerder op de bres sprong voor thuisloze Amsterdammers en Rotterdammers.


Anders dan in The Amsterdam en The Rotterdam Project volgt Beau dit keer daklozen buiten de randstad. ‘We maken in Hilversum veel tv vanuit Amsterdam of Rotterdam en hooguit een klein beetje Utrecht. Ik wilde dat eens aanpakken.’ Wanneer de nieuwe serie op de buis moet verschijnen, verklapt de presentator niet.

Beau, die momenteel ook te zien is in een serie over veteranen, heeft genoeg inspiratie voor andere nieuwe programma’s.’Ik moet wel selectief zijn: ik kan niet honderdduizend dingen doen. Zelf heb ik al een reeks ideeën over subculturen waar we eigenlijk niets van af weten.’

De presentator neemt de kijkers graag mee in de wereld van de geportretteerden. ‘Wat ik vooral interessant vind, is om een aantal individuen te helpen en daardoor hun hele wereld aan de kijker te laten zien. Dit soort programma’s zijn best zware kost. Voor de deelnemers, voor mij en m’n team, maar ook voor de kijker is het best heftig. Ik denk dat het wel goed is om hier aandacht aan te geven.’