×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Beau terug bij Boulevard

13.06.2015 -

Beau van Erven Dorens keert 'zo nu en dan' terug als presentator bij RTL Boulevard. RTL bevestigt de al rondzingende geruchten van een hernieuwde samenwerking tussen Beau en Albert Verlinde.


Afgelopen week werd bekend dat de 44-jarige presentator na vier jaar SBS terugkeert bij RTL. Een woordvoerder van de zender laat aan het AD weten dat het werk bij Boulevard slechts een onderdeel is van het nieuwe takenpakket van de presentator omdat Beau 'zoveel meer in zijn mars heeft'.

Zelf liet Beau aan Boulevard onlangs weten dat hij dolgelukkig is met zijn terugkeer bij RTL. "Ik heb echt ongelooflijk veel zin in om er keihard tegenaan te gaan. Dat zegt natuurlijk altijd iedereen, maar ik voel het echt in mijn buik."