Beau teleurgesteld in John de Mol

Beau van Erven Dorens heeft maandenlang geen contact gehad met John de Mol, die hij omschrijft als zijn tv-vader. "Ik vond het heel raar", zegt Beau in Wat Gaat Er Nu Door Je Heen? Het interview is maandagavond om 22.00 uur te zien bij RTL 7.

"Ik vond het heel gek. Ik sprak die vent voortdurend, ik presenteerde heel veel van zijn shows." Beau dacht hij 'in Johns cirkel' zat. De 45-jarige presentator werkte voor De Mols zender Talpa en werkte later ook bij RTL en SBS samen met de mediamagnaat. "Na de laatste aflevering van The Winner Takes It All, op 28 december 2014, bracht ik hem naar zijn auto en schudde ik hem de hand. Daarna heb ik hem nooit meer gesproken."
Hoewel Beau het gek vond niets meer te horen van John, begrijpt hij het wel. "Dit is de business van Hilversum. John is keihard, maar ik neem het hem niet kwalijk, echt niet." De presentator denkt dat hij en John weer 'oké' zijn zodra hij weer een succesvol programma op zijn naam schrijft. "Ik heb daar geen probleem mee, ik weet nu wat de situatie is. We hebben een zakelijke relatie."

Geef een reactie

Gerelateerde artikelen