×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Beau Schneider openhartig over relatiebreuk

31.10.2017 -

Beau Schneider is weer vrijgezel. Zijn relatie met de negen jaar jongere Britt eindigde onlangs na een relatie van twee jaar. In een interview met VIVA spreekt de acteur openhartig over de breuk.


‘Het nieuws werd bekend toen we al zo’n acht weken uit elkaar waren. We hebben eerst een time-out gehad. Dit voorjaar hebben we samen besloten om uit elkaar te gaan, maar we waren er nog niet honderd procent zeker van. Het gevoel van ‘houden van’ verdwijnt niet zomaar', legt de acteur in de VIVA uit.  

Het verschil in levensfase én carrière waren de grootste reden van de breuk: 'Op een gegeven moment breekt er een moment aan waarop je zegt: ‘Volgens mij is het echt over, hè?’ We zitten allebei in een andere discipline: zij doet nu de Tio, de hogere hotelschool. Ik ben acteur. Dat heeft weinig raakvlakken. En op papier loop ik natuurlijk negen jaar voor. Zij zit nog in haar studiefase, ik werk. Dan leid je wel een ander leven. Maar dat is niet dé reden geweest. We zijn, heel saai, gewoon uit elkaar gegroeid.’

Momenteel doet Beau het rustig aan met zijn liefdesleven: ‘Ik ben geen jager – zo’n man die er echt opuit gaat om te scoren. Het lijkt me leuk om te zien wat er toevalligerwijs op mijn pad komt. In plaats van actief op zoek te gaan, neem ik de laidback houding aan. Wie weet ontmoet ik haar wel híer, bij Café Kiebêrt, op het werk of in de sportschool.’