Beau nog lang niet klaar met Albert

Vorige week trok Beau van Erven Dorens al tekeer tegen Albert Verlinde. Deze week doet hij daar nog een schepje bovenop. ‘Ik ken niemand in de wereld die zo corrupt is.’

In zijn column in Nieuwe Revu trekt SBS6-presentator Beau van Erven Dorens fel van leer tegen RTL4-collega Albert Verlinde. 'Ik heb drie jaar met Albert Verlinde gewerkt. Hij is met recht de roddelkoning van Nederland, ter zake kundig en vaak grappig, maar ik ken niemand in de showbizz-wereld die zo corrupt is. Hij gebruikt zijn eigen programma schaamteloos om musicals van zijn productiemaatschappij te promoten. Hij veegt de vloer aan met concurrenten, of dat nou musicalproducenten zijn, tv-zenders, tv-programma’s of politici. Alles waar hij zakelijk of privé last van heeft, krijgt er van langs. De waarheid speelt hierbij geen enkele, maar dan ook geen enkele rol. Hij is een kleine Berlusconi."

Vorige week kreeg Albert er ook van langs. Nadat Albert het had gehad over de slechte kijkcijfers van SBS6, reageerde Beau: "SBS kan niet opeens in een kijkcijferwonder veranderen, lieve Albert, net zoals jij niet in die ideale toyboy van 23 kunt veranderen."