×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Beau gaat nieuwe latenightshow RTL presenteren

Beau gaat nieuwe latenightshow RTL presenteren
8.04.2019 -

Beau van Erven Dorens wordt inderdaad het nieuwe gezicht van een nieuw latenightprogramma op RTL 4. De show krijgt meerdere presentatoren, bevestigt een woordvoerder. Wie dat zijn, wordt later bekendgemaakt. Mogelijk krijgt Beau gezelschap van Art Rooijakkers. Hij presenteert komende zomer een talkshow voor RTL.


‘RTL is samen met Beau van Erven Dorens een programma aan het ontwikkelen voor de late avond op RTL 4. Omdat Beau ook nog andere programma’s voor RTL blijft maken, zal hij dit niet het hele jaar presenteren maar gaan afwisselen met een of meerdere andere hosts. Zodra we daar meer over weten, maken we dat uiteraard bekend’, aldus RTL in een kort statement. Het nieuwe programma zal in ieder geval geen RTL Late Night meer heten.

De naam van Beau wordt al langer genoemd als talkshowhost. Hij presenteerde in de zomer van 2017 RTL Summer Night, als vervanger van Humberto Tans RTL Late Night, en kreeg veel goede reacties. Beau werd daarom als ideale vervanger gezien van Humberto Tan, toen die gedwongen moest stoppen. RTL koos echter voor Twan Huys. Aan zijn talkshowavontuur kwam vorige maand een einde.