×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Beau en Chantal ontvangen Zilveren Televizier-Ster voor beste presentator en presentatrice

Beau en Chantal ontvangen Zilveren Televizier-Ster voor beste presentator en presentatrice
9.10.2019 -

Beau van Erven Dorens en Chantal Janzen zijn donderdagavond beide in de prijzen gevallen. Chantal mag zich de beste presentatrice van 2019 noemen en Beau de beste presentator.


Voor Beau is het de tweede keer dat hij de Zilveren Televizier-Ster voor beste presentator wint. Vorig jaar mocht hij hem ook in ontvangst nemen. Van Erven Dorens, momenteel te zien in de talkshow Beau, bedankt RTL-programmadirecteur Peter van de Vorst voor de kans die hij van hem heeft gekregen.

Ook voor Chantal is het niet de eerste keer dat ze een Televizier-Ster wint. Het RTL-gezicht mocht woensdag haar vijfde Televizier-Ster ophalen. Chantal versloeg dit jaar Eva Jinek en Floortje Dessing.