×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Beatrix op verjaardagsvisite bij Charles

Beatrix op verjaardagsvisite bij Charles
14.11.2018 -

Prinses Beatrix is woensdag in Londen te gast op het verjaardagsfeest van de Britse troonopvolger prins Charles. Hij wordt 70 jaar en krijgt van zijn moeder koningin Elizabeth in Buckingham Palace een receptie en galadiner aangeboden.


Beatrix (80) en Charles kennen elkaar al heel lang. De Prince of Wales was aanwezig bij haar inhuldiging in 1980 en bij haar afscheid als vorstin 33 jaar later. Ook was hij te gast op de 60e verjaardag van de prinses in 1998.

Koning Willem-Alexander en koningin Máxima hebben Charles vorige maand alvast kunnen feliciteren toen zij op de eerste dag van het staatsbezoek aan koningin Elizabeth bij hem en echtgenote Camilla in Clarence House op theevisite gingen.