×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Beach Boys-gitarist David Marks samen met zijn vrouw opgepakt

28.07.2018 -

Gitarist David Marks van The Beach Boys en zijn vrouw Carrieann zijn eerder deze maand allebei door de politie opgepakt na een melding van huiselijk geweld.


David en Carrieann zijn volgens TMZ beiden in de handboeien geslagen bij hun thuis in de San Fernando Valley in het zuiden van de Amerikaanse staat Californië. David zou zijn gearresteerd en vastgezet voor het belemmeren van een agent. Carrieann werd opgepakt voor huiselijk geweld tegen haar echtgenoot. Meer details van het incident ontbreken.

Carrieann spreekt van een groot misverstand. Volgens haar zijn de twee 'gelukkiger dan ooit' en gaan ze volgende maand de zeventigste verjaardag van David vieren in Zuid-Frankrijk. Geen van beiden zou van plan aangifte te doen.