B.B. King terug naar het ziekenhuis

Het gaat niet goed met B.B. King. Zijn dochter, Patty King, is ervan overtuigd dat er niet goed voor haar vader wordt gezorgd. Daarom heeft ze deze week de politie gebeld.

Patty zou al tijden ruzie hebben met Laverne Toney, de manager van King. Donderdag kwam dit tot een hoogtepunt. Patty vond namelijk dat haar vader er niet goed uitzag, hij at niet meer en zijn urine was donker van kleur, en besloot dat hij naar het ziekenhuis moest voor een check. Maar dit zou Toney niet hebben toegestaan. Omdat de twee het niet eens konden worden, belde Patty de politie.

Omdat de agenten ook niet wisten wat ze met de situatie aan moesten, belde ze een ambulance. Zo werd er uiteindelijk besloten dat B.B. King (89) naar het ziekenhuis moest. Volgens Patty heeft haar vader een kleine hartaanval gehad. Dochterlief heeft, tijdens het korte verblijf in het ziekenhuis, een foto van de blueslegende in zijn ziekenhuisbed gemaakt. Het plaatje staat op de website van TMZ. Patty hoopt hiermee de autoriteiten wakker te schudden, ze wil dat er beter op haar vader wordt gelet.

Patty King laat de website weten dat ze momenteel in gesprek is met haar advocaat. Ze hoopt dat ze iets kan doen aan de macht die Laverne Toney over haar vader heeft. Begin april werd B.B. King ook al opgenomen in het ziekenhuis. Hij bleek toen uitgedroogd te zijn. B.B. King wordt gezien als een van de grootste bluesartiesten aller tijden. Zijn bekendste hit is waarschijnlijk The Thrill Is Gone uit 1970.

Geef een reactie

Gerelateerde artikelen