×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

B.B. King in het ziekenhuis

7.04.2015 -

Blues-legende B.B. King (89) is dit weekend met spoed opgenomen in een ziekenhuis in Las Vegas. Het zou gaan om een diabetes-gerelateerd noodgeval.


Een woordvoerder vertelt aan TMZ dat hij voorlopig in het ziekenhuis in Las Vegas blijft, dicht bij zijn huis in de gokstad. Andere bronnen zeggen tegen de entertainmentsite dat hij naar het ziekenhuis werd gebracht wegens uitdroging door zijn diabetes Type II. Een probleem waar hij al ruim twintig jaar mee kampt.

B.B King wordt gezien als een van de grootste bluesartiesten aller tijden. Het muziekblad Rolling Stone plaatste King op de derde plaats in een lijst van de honderd beste gitaristen. Zijn bekendste hit is The Thrill Is Gone uit 1970.

Het gaat inmiddels weer wat beter met de gitarist, zo laat zijn dochter Claudette weten.