Placeholder

Baywatch-acteur beschuldigd van mishandeling

Jeremy Jackson, bekend van zijn rol als Hobie Buchannon in Baywatch, wordt beschuldigd van mishandeling met een dodelijk wapen en poging tot diefstal. Hij zou voor de tweede keer dit jaar iemand hebben aangevallen met een mes. De acteur riskeert een celstraf van zeven jaar.

De voormalig Baywatch-acteur zou afgelopen augustus een vrouw in Los Angeles hebben neergestoken na een opstootje. De 34-jarige acteur probeerde volgens bronnen de auto van de vrouw te stelen. Toen ze hem probeerde te stoppen, ging hij de vrouw te lijf met een mes. Ze zou gewond zijn geraakt aan haar arm, been en rug. 

Jeremy stak in april ook al iemand neer tijdens een ruzie op een feestje. Het slachtoffer zegt negen keer te zijn neergestoken door de acteur en 177 hechtigingen te hebben. Jeremy is hier niet voor veroordeeld, omdat de officier van justitie geloofde dat de acteur handelde uit zelfverdediging. Hij hoefde daarom niet voor de rechter te verschijnen.

Bij een derde incident dit jaar zou de acteur, die in 1999 Baywatch verliet vanwege een drugsverslaving, zijn ex-vrouw hebben geprobeerd te vermoorden. In een geluidsfragment is te horen dat de acteur zijn voormalige vrouw Loni Willison te lijf gaat terwijl ze in haar bed ligt. Je hoort het 31-jarige model schreewen van angst en pijn als de acteur haar twee gebroken ribben slaat. 'Hij probeerde me te stikken', schreeuwt het model wanhopig. De acteur smeekt daarna zijn ex-vrouw om geen aangifte te doen.

In het politierapport staat dat de acteur zijn ex-vrouw met beide handen heeft geprobeerd te wurgen, zodat ze geen adem meer kon halen. Loni heeft het overleefd, maar wil geen aangifte doen. 'Ik wil niet dat hij in de gevangenis beland, ik hoop dat hij hulpt zoekt voor zijn problemen en de scheidingspapieren tekent.' De twee zijn in 2012 getrouwd, maar gingen twee jaar later uitelkaar.