×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Bastiaan van Schaik ontmoet Camilla Parker-Bowles

1.05.2013 -

Bastiaan van Schaik had op 30 april in de omgeving van het Amstel Hotel een wel heel bijzondere ontmoeting. Hij liep daar niemand minder dan Camilla Parker-Bowles tegen het lijf, die graag met de stylist en zijn vriendengroep poseerde.


Camilla Parker-Bowles begon een heel gesprek met Bastiaan en zijn vrienden, waaronder Morris Nieuwenhuis en vertelde onder meer dat ze Amsterdam een geweldige stad vond. En dat ze genoot van het feest en het prachtige weer.
De ontmoeting haalde zelfs de Engelse krant The Daily Mail. Nieuwenhuis vertelde daarin dat hij verbaasd was hoe toegankelijk Camilla was. ’Ze had heel veel zin in alle festiviteiten en had onder meer een oranje hoed gekocht.’