Placeholder

Bastiaan telt zegeningen na maagverkleining

Bastiaan van Schaik had nog maar tien jaar te leven als hij zijn levensstijl niet drastisch zou omgooien. Daarvoor waarschuwde zijn huisarts jaren geleden. De stylist, die inmiddels het roer helemaal heeft omgegooid, is hem nog altijd 'dankbaar voor zijn duidelijke en recht voor z'n raap advies'.

Op Instagram kijkt Bastiaan terug op de afgelopen jaren. Het is deze week namelijk precies drie jaar geleden dat hij een maagverkleiningsoperatie onderging. ‘Er waren een paar downs met als dieptepunt een ziekenhuisopname in september 2017 van een aantal dagen met enorme maagpijn maar de afgelopen drie jaar is vooral een ‘up’ periode geweest’, aldus Bastiaan, die inmiddels 70 kilo lichter is.

‘Zonder steun van familie, vrienden en mijn vriend was het ongetwijfeld een zwaarder pad geweest dus op deze plek wil ik ze uit de grond van mijn hart bedanken’, eindigt Bastiaan zijn bericht.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Het is deze week precies 3 jaar geleden dat ik een #gastricbypass operatie heb gehad. Ben de huisarts die tegen mij zei dat ik nog maar 10 jaar te leven zou hebben als ik het niet zou doen nog steeds dankbaar voor zijn duidelijke en recht voor zijn raap advies. Er waren een paar downs met als dieptepunt een ziekenhuis opname in september 2017 van een aantal dagen met enorme maagpijn maar de afgelopen drie jaar is vooral een ‘up’ periode geweest. 70 kilo lichter, elke dag 25.000 stappen en vooral een enorme bewegingsvrijheid verder ben ik nog elke dag dankbaar voor deze #gastricbypass operatie. Zonder steun van familie, vrienden en mijn vriend @ramonheinhuis was het ongetwijfeld een zwaarder pad geweest dus op deze plek wil ik ze uit de grond van mijn hart bedanken. ❤️! 📸 by @ramonheinhuisphotography 💇🏼‍♀️ by @vicospopuphairsalon Grooming by @nononmakeup Outfit by @matches_man Skin by @nutraskin Glasses by @satonoptiek #celebratelife. Gefotografeerd op 10 juni in mijn stylingstudio in #Amsterdam

Een bericht gedeeld door Bastiaan van Schaik (@basvanschaik) op