×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Bas Westerweel weer aan het werk

17.10.2017 -

Een maand na zijn hartaanval is Bas Westerweel weer aan het werk gegaan. De oud-televisiepresentator is opgeknapt na zijn operatie en voelt zich goed. 'Ze noemen mij nu BypassBas', zegt hij in een ochtendkrant.


De ex van Babette van Veen viel tijdens een partijtje voetbal met vrienden plotseling neer op het veld. Hij werd ter plaatse gereanimeerd en naar het ziekenhuis gebracht, waar hij onder het mes ging. In het ziekenhuis zijn vervolgens maar liefst 5 bypasses geplaatsd bij de presentator. 

De 54-jarige vader van twee kinderen, die nooit hartproblemen had gehad en een sportief leven leidde, voelt zich na zijn operatie 'frisser en met veel meer energie dan ooit daarvoor'.