×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Bas van Toor mag naar huis

21.11.2016 -

Bas van Toor mag weer naar huis. De acteur, beter bekend als clown Bassie, mag het revalidatiecentrum in Vlaardingen verlaten.


Dat meldt AD. Bas verblijft al vier maanden in het centrum nadat hij getroffen werd door een spierziekte waarbij alle spieren uitvallen. 

Bas heeft onder andere opnieuw moeten leren lopen. 'Ik heb maanden verlamd op bed gelegen en helse pijn geleden. Met voeten die aanvoelden alsof ze in een frituurpan staken', zei hij. 'Ik krijg veel fysiotherapie, want mijn spieren moeten weer op kracht komen. En ik mag straks dan wel naar huis, maar moet daar nog veel verder aansterken.' Volgens de krant is Bas ook bezig met een boek over zijn leven. 

Op 16 december mag de bekendste clown van Nederland naar huis. Maar dan gaat hij ook verhuizen. 'Dat zel niet ver zijn. Het huis met vier verdiepingen waar we nu in wonen, gaat niet meer. Dat gaan we te koop zetten. Achter mij zijn mijn studio's. Daar gaan we wonen.'