Bart van Leeuwen weg bij Veronica

Radio-icoon Bart van Leeuwen (59) keert niet terug bij Radio Veronica. Het radiostation maakte vandaag bekend dat de partijen in goed overleg hebben besloten uit elkaar te gaan.

Het afgelopen decennium presenteerde Bart van Leeuwen elke werkdag het ochtendprogramma Goud van Oud, maar daar kwam op 4 november een einde aan toen Radio Veronica een nieuwe koers koos en de programmering aanpaste. Eerder was er sprake van dat Bart een nieuwe plek in de programmering zou krijgen.
''Meer dan 40 jaar geleden begon voor mij het succesvolle en belangrijke hoofdstuk Radio Veronica. Dat hoofdstuk is nu definitief ten einde'', laat Bart weten. ''Mijn dank gaat bovenal naar alle luisteraars die steeds weer de moeite hebben genomen om tussen 9 en 12 's morgens te kiezen voor mijn programma."
''Met zijn unieke persoonlijkheid, herkenbare stemgeluid en staat van dienst is Bart van Leeuwen een radio-icoon, dat door de jaren heen heel belangrijk is geweest voor Radio Veronica'', zegt Niels Hoogland van Radio Veronica.