×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Barry Manilow treedt weer op na operaties

15.02.2016 -

Barry Manilow heeft enkele dagen na een paar operaties alweer opgetreden. People meldt dat de 72-jarige Copacabana-zanger, die vrijdag nog onder het mes ging, dit weekend een verrassingsoptreden verzorgde op het Pre Grammy Gala van muziekproducent Clive Davis.


''Hij moest er zijn voor Clive, zo'n showman is hij nou eenmaal", vertelt Manilows woordvoerder aan People. De zanger bracht zijn klassieker Mandy ten gehore, waar hij veertig jaar geleden een hit mee scoorde. ''Wat ben ik blij terug te zijn. Wat een week'', zei Manilow.

Vorige week onderging Barry Manilow operaties aan zijn mond. Hij werd donderdag met spoed naar een ziekenhuis in Los Angeles gebracht. Daarna kreeg hij de instructie om 48 uur lang zijn stem te sparen.

Het is nog onbekend of Manilow maandagavond ook op komt dagen tijdens de uitreiking van de Grammy's. Zijn album My Dream Duets maakt kans op een Grammy in de categorie Best Traditional Pop Vocal Album.