×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Barry Manilow had hartklachten

14.01.2016 -

Barry Manilow (72) is onlangs met spoed naar het ziekenhuis gevlogen omdat hij last van zijn hart had. Vrienden en familie vreesden voor het leven van de Copacabana-zanger.


Een loslippige bron vertelt dat Barry in het najaar last van hartkloppingen kreeg toen hij thuis was in Palm Springs in Californië, waar hij met zijn man Garry Kief woont. ''Hij was doodsbang dat hij een hartaanval had. Barry is door de lucht vervoerd naar het ziekenhuis Cedars-Sinai in Los Angeles waar dokteren hem de best mogelijke zorg boden."
Volgens RadarOnline had Barry in het verleden vaker last van zijn hart. In 2004 had hij last van hartkloppingen. Inmiddels maakt de zanger het weer goed. ''Zijn hart bevindt zich in een uitstekende conditie. Hij heeft net vijf shows achter de rug'', reageert zijn woordvoerder.