×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Barry Atsma: ‘Vrouwen grepen me in mijn kruis’

2.03.2018 -

Barry Atsma is in zijn carrière regelmatig aangerand door vrouwelijke fans. Vooral bij de Ladies Nights van zijn romantische komedies gebeurden er soms 'bizarre' dingen, zo vertelt de acteur.


'Ik herinner me momenten dat vrouwen te veel gingen drinken en met zijn zessen tegelijk voor me gingen staan. Ze zaten aan mijn kont en als het even kon, gingen hun handen ook nog naar mijn kruis. Lachen, gieren, brullen. En dan roepen: ben je nou verlegen?', omschrijft de acteur in een ochtendkrant.

Niet alleen mannen, maar ook vrouwen kunnen dus nare dingen doen, aldus Barry in het kader van de #metoo-kwestie: 'Zeker in groepsverband. Ik herinner me ook vriendinnenclubjes op vakantie. Ze wilden met me op het strand op de foto, maar mijn kinderen waren er ook bij. Dan zeg ik meestal: ik kom zo wel even naar jullie toe. Maar deze vrouwen bleven aandringen. Dan klonk het: Ah joh, doe niet zo flauw! Of opmerkingen als: Jij bent ook arrogant, zeg!'