×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Barry Atsma genomineerd voor Duitse acteerprijs

18.06.2018 -

Barry Atsma is genomineerd voor de Deutscher Schauspielpreis, een grote Duitse acteerprijs. De Nederlandse acteur maakt kans op het beeldje voor zijn rol in de Duitse tv-serie Bad Banks.


Atsma speelt hierin een beruchte bankier die bekendstaat om zijn hoge winsten en zijn risicovolle beleid. De acteur is een van de drie genomineerden in de categorie beste mannelijke hoofdrol van het jaar, meldt de organisatie op de website.

De Nederlander is niet de enige acteur uit de reeks die kans maakt op een prijs; ook zijn tegenspeelster Paula Beer is genomineerd.

Bad Banks oogstte dit jaar veel succes in Duitsland. De serie is onlangs ook aangekocht door de NPO. Het tweede seizoen is in de maak.