×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Barrie Stevens teleurgesteld in RTL

Barrie Stevens teleurgesteld in RTL
18.07.2019 -

RTL is waarschijnlijk bang dat we niets meer te vertellen hebben. Dat zei Barrie Stevens donderdag in een reactie op het nieuws dat de zender mogelijk het programma Beter Laat Dan Nooit met een nieuwe groep mensen wil maken.


Vorig jaar waren Barrie Stevens, Peter Faber, Willibrord Frequin en Gerard Cox de hoofdpersonen van de serie, die een redelijk succes werd voor RTL. Donderdag werd echter bekend dat de zender nadenkt over een andere cast. ‘De vertraging zit ’m in het feit dat we er als zender voor kiezen een eventuele tweede serie met een geheel nieuwe cast te maken,’ aldus een woordvoerder.

Dat nieuws viel het kwartet reizende bejaarde sterren rauw op hun dak. ‘Ik denk dat ze het gevoel hebben dat we niets meer te vertellen hebben. We hebben natuurlijk heel veel verteld maar er is ook veel niet gebruikt,’ aldus Barrie in het programma Jinek. Hij denkt dat een nieuwe plek en een andere uitdaging opnieuw voor mooie televisie kan zorgen. ‘We hebben echt nog wel wat te vertellen, maar dan met een andere invalshoek.’

Ook Peter Faber is het daar mee eens. ‘De formule is heel goed. Wij zullen authentiek reageren waar we ook komen,’ zei hij.