Barbie’s borsten voelen op de KamaSutrAbeurs

Samantha van der Plas gaat haar borsten gebruiken voor het goede doel. Geïnteresseerden mogen voor een vergoeding aan de voorgevel van de blondine voelen op de KamaSutrA Beurs. De opbrengst zal naar een nader te bepalen goed doel gaan.

Barbie heeft meerdere malen een borstvergroting gedaan en zit nu op cupmaat 75 F/H. 'Iedereen mag eraan voelen', vertelt de moeder van twee. Ze zal van 29 september tot en met 1 oktober in een stand in de Jaarbeurs aanwezig zijn waar bezoekers kunnen ervaren hoe borsten voelen na plastische chirurgie. 'Dat is de droom van heel veel mannen', aldus de reality-ster. 

In totaal heeft Barbie vier operaties ondergaan. 'Totdat ik mijn huidige maat van 75 F/H bereikt had. Tijdens de laatste ingreep zijn twee implantaten van 800 CC High Profile ingebracht'. Vergroten was niet het enige doel. 'Ze zijn dichter bij elkaar geplaatst en een beetje hoger. Het is super mooi geworden'. Barbie kleedt zich graag vrouwelijk en houdt van erotiek. 'Daarom kom ik ook graag naar de KamaSutrA Beurs. Ik laat vrouwen maar ook mannen daar aan mijn borsten voelen. Lachen toch?'

Het feit dat ze aanwezig is bij de KamaSutrA Beurs, betekent niet dat ze een carrière in de porno overweegt. Barbie sprak daarover eerder met Kim Holland. 'Dat is echt van de baan', zegt ze. 'Borsten laten voelen gaat voor mij voorlopig even ver genoeg'.

Je kunt Barbie’s borsten betasten op a.s. vrijdag en zaterdag van 21.00 tot 23.00 uur en zondag tussen 14.00 en 16.00 uur.