Barbie weet het zeker: binnenkort weer samen met kinderen

Samantha de Jong is ervan overtuigd dat ze binnenkort haar kinderen weer in de armen kan sluiten. Dat laat ze weten in een bericht op Instagram.

‘Nog eventjes schatjes en we zien elkaar weer niemand die jullie van MIJ AFPAKT. NIEMAND. En karma komt geloof me! Hou van jullie’, schrijft ze bij een filmpje van haar twee kinderen. ‘Ik heb jullie gebaard, was er altijd voor jullie en nog steeds. Onthoud 1 ding: ik ben jullie mama en binnenkort zijn we weer samen en de waarheid gaat iedereen binnenkort horen. De echte waarheid. Niemand die mij kapot maakt, want geloof me ik weet meer dan je denkt en alles gaat nu uitkomen van het begin tot het eind. Dus hou me Instagram maar in de gaten!’, aldus de blondine.


Omdat Samantha haar kinderen niet de stabiliteit kon geven die zij verdienden, werd vorig jaar augustus door de rechter besloten dat Samantha’s ex Michael van der Plas de voogdij over de kinderen Angelina (6) en Milano (4) een tijdje zou krijgen. In oktober werd deze periode met een halfjaar verlengd. De realityster werkt momenteel hard aan zichzelf en is ervan overtuigd dat ze haar kinderen snel weer in de armen kan sluiten: ‘Het valt niet mee, maar ik geef niet op. Ik ben geen opgever. Niemand weet hoe het echt zit en mijn kinderen staan op nummer 1. En geloof me, niemand die ze afpakt!’, aldus Samantha.

Geef een reactie

Gerelateerde artikelen