×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Barbie krijgt roze Mercedes cadeau van haar vriend

Barbie krijgt roze Mercedes cadeau van haar vriend
28.06.2019 -

De dag van Samantha de Jong kan niet meer de stuk. De realityster, beter bekend als Barbie, heeft een opvallende roze auto cadeau gekregen van haar vriend Maron Hill.


‘OMG!! Het lijk deze week wel iedere dag 5 december staat ineens roze Mercedes voor de deur zo liefff dankje wel @maronhillofficial mijn dag kan niet meer stuk’, schrijft een enthousiaste Samantha op Instagram bij een foto van een knalroze Mercedes.

De realityster, die afgelopen jaren een zware tijd doormaakte, is inmiddels vier maanden samen met Maron. Het stel plaatst regelmatig gezamenlijke kiekjes op Instagram en steekt hun liefde voor elkaar niet onder stoelen of banken. Zo noemt De Jong haar vriend ‘mijn steun en toeverlaat’ en zegt hij ‘supertrots op haar te zijn’.