×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Barbie heeft kliniek weer verlaten

Barbie heeft kliniek weer verlaten
26.01.2018 -

Samantha de Jong heeft hoogstwaarschijnlijk de kliniek, waar ze bijna twee weken heeft doorgebracht, weer verlaten.


Op een foto die cosmetisch arts Natasha Smolska gisteravond op Instagram plaatst, lijkt het er op dat de blondine haar vandaag een bezoekje heeft gebracht. 'Met Barbie bij Liquid Beauty Clinic', schrijft Natasha bij de foto.

Op vrijdag 12 januari werd Samantha met loeiende sirenes opgehaald door een ambulance. Het bleek dat ze maar liefst 37 pillen had genomen. Daarnaast zou zij zichzelf ook opzettelijk verwond hebben. Barbie zocht haar rust in een kliniek om bij te komen van alle gebeurtenissen.

Het uitstapje is opmerkelijk te noemen, nadat Barbie eerder liet weten vooral rust te willen en zich te willen concentreren op haar herstel. Haar manager Jake en de cosmetisch arts in kwestie gaven vanavond geen gehoor.

Wat vooral opvallend is: de foto is inmiddels verwijderd. Gelukkig heeft Shownieuws de foto op tijd online geplaatst:

(Bron: Instagram/Shownieuws)