Barbara Barend gaat trouwen

Sportverslaggeefster Barbara Barend heeft haar vriendin Alette in Zuid-Amerika ten huwelijk gevraagd. Een zenuwslopende gebeurtenis voor de krullenbol.

De dochter van presentator Frits Barend leerde haar vriendinAlette 3,5 jaar geleden kennen. “Ze is een hele lieve, intelligente en onwijsstoere vrouw,” vertelt Barbara in RTL Boulevard.

Tijd dus voor een huwelijksaanzoek, Barbara vergat door dezenuwen echter te knielen…”Ik heb het doosje met de ring gegeven en gevraagdof ze altijd met me wilde zijn en of ze met me wilde trouwen. Gelukkig zei zemeteen ja. Ik ben nog nooit in mijn leven zo nerveus geweest.”

Het huwelijk zal waarschijnlijk nog dit jaar plaatsvinden.Barbara kan in ieder geval niet wachten. “Ik zeg niet dat ik de perfecterelatie heb, want mensen die dat zeggen gaan meestal na 2 jaar uit elkaar. Maarik kan me niks leukers voorstellen op dit moment.”

Barbara (35) runt samen met haar vader het sportmagazineHelden. Onlangs deed ze mee aan ‘Wie is de Mol?’. Ze moest hetprogramma na 4 afleveringen alweer verlaten.