×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Barack Obama verrast Michelle tijdens boektournee

Barack Obama verrast Michelle tijdens boektournee
19.11.2018 -

Barack Obama heeft zich van zijn meest romantische kant laten zien, door zijn vrouw Michelle te verrassen met een enorme bos bloemen tijdens de presentatie van haar boek Becoming in hun woonplaats Washington DC. De voormalig president van Amerika verscheen onaangekondigd ten tonele en gaf Michelle naast de bloemen ook een dikke knuffel.


Obama vergeleek zichzelf volgens CNN met Jay-Z, die zijn vrouw Beyoncé ook verraste tijdens een van haar concerten. 'Dit is hetzelfde als toen hij ooit op het podium verscheen. Het geeft nog meer cachet aan een toch al bijzonder leuke en geslaagde avond.'

De voormalig First Lady bracht haar memoires afgelopen week uit en genereerde daarmee wereldwijd veel media aandacht. Het boek was in Amerika al voor de verschijning duizenden keren besteld. Michelle reist momenteel door de Verenigde Staten om haar boek te promoten en doet dat in uitverkochte zalen door het hele land heen.