×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Bankmol ook bezig met rekening Roy Donders

9.08.2017 -

Een parttime-uitzendkracht van de klantenservice van de Rabobank die wordt verdacht van betrokkenheid bij een straatroof, heeft ook de bankrekening van Roy Donders ingezien. Dat meldt De Limburger. Bankmedewerkers mogen niet zonder reden bankgegevens van cliƫnten inzien.


Volgens de krant bekeek de verdachte uitzendkracht de bankrekening van Roy Donders toen hij de stylist een keer aan de telefoon had. Hij wilde zien hoeveel geld de Tilburger op zijn rekening had staan.

De 25-jarige uitzendkracht werkte drie dagen in de week bij de klantenservice van de Rabobank. Hij speelde informatie door over cliënten die een groot geldbedrag in contanten kwamen opnemen. Een cliënt werd met een groot geldbedrag op zak overvallen, vlak nadat hij het geld had opgehaald bij de bank. De 'bankmol' gaf ook gegevens van andere cliënten door aan de overvallers, maar de politie kon voorkomen dat zij ook werden beroofd. Het is niet duidelijk of de verdachte de gegevens van Roy Donders heeft doorgespeeld.