×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Bananarama denkt aan comeback

24.04.2017 -

De Britse meidengroep Bananarama beraamt een comeback. De popgroep die naam en faam kreeg in de jaren tachtig met onder andere de hitsingle Venus, wil ook weer op tournee.


Keren Woodward, Sara Dallin en Siobhan Fahey vormden in 1979 de band Bananarama en scoorden diverse hits met nummers zoals Cruel Summer en Love in the First Degree. In 1988 trad het trio voor het laatst op tijdens de Brit Awards. Er brak ruzie uit tussen de dames en de band brokkelde uit elkaar.

Maar de conflicten zijn bijgelegd en een tournee is aanstaande. "We hadden het er voor het eerst over tijdens de kerst en voor we het wisten ging het als een sneeuwbal vooruit", vertelt Sara Dallin aan de Britse krant The Sun. "Keren en ik belden met Siobhan om dingen bij te leggen", vervolgt Dallin.

Siobhan Fahey zei niet meteen ja. "Maar het voelde als het juiste moment in mijn leven. We gaan die geweldige tijd die we hadden toen we jong waren gewoon nog een keertje overdoen", zegt Fahey. Wanneer Bananarama weer gaat optreden is nog niet bekend, de bandleden leggen op dit moment de agenda's naast elkaar.