‘Badr Hari na vrijlating meteen terug naar Marokko’

Badr Hari komt naar alle waarschijnlijkheid volgende week vrijdag vrij na een celstraf van zeven maanden en ongeveer tien dagen die hij opgelegd kreeg voor een serie mishandelingen in het uitgaansleven van Amsterdam. Zodra hij vrijkomt, zal hij meteen naar Marokko afreizen. Dat zegt zijn manager in het AD.

De ruim zeven maanden die de kickboxer heeft uitgezeten, moest hij uitzitten na aftrek van zijn voorarrest en een lange juridische strijd voor de rechtbank. Badr zat de afgelopen maanden in Zaandam en, voor zover bekend, Heerhugowaard.

Badr wil blijkbaar niet meer in de problemen komen in het uitgaansleven en heeft besloten om na zijn vrijlating meteen naar Marokko af te reizen, waar hij tegenwoordig woont en waar zijn familie is. Zijn manager Jacques de Wit zegt dat de sportcarrière van de kickboxer de komende tijd niet op de eerste plaats zal komen te staan.

Fans hoeven niet te treuren. De 32-jarige Badr zou nog zo'n twee jaar willen kickboxen. Over een re-match tegen wereldkampioen Rico Verhoeven, van wie Badr in december 2016 op heel ongelukkige wijze verloor, wil De Wit niks kwijt.

Geef een reactie

Gerelateerde artikelen