×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Badr Hari keert terug in de ring

9.12.2017 -

Kickbokser Badr Hari keert terug in de ring. De Amsterdammer, uitkomend voor Marokko, vecht op 3 maart in Ahoy tegen een nog nader te bepalen tegenstander. 'In het belang van de sport en het publiek keren we weer terug', liet de zwaargewicht zaterdag weten.


Badr Hari stond vorig jaar december nog tegenover Rico Verhoeven in de ring. Hij raakte in de tweede ronde geblesseerd aan een arm en moest opgeven. Badr Hari heeft al laten weten dat hij nog graag een keer tegen de wereldkampioen van Glory wil vechten. Hij moest echter eerst nog een celstraf uitzitten voor meerdere zware mishandelingen.

De 33-jarige Badr Hari won in zijn loopbaan 106 wedstrijden, tegenover dertien nederlagen. Hij boekte maar liefst 92 overwinningen op knock-out.