Placeholder

‘Badr en Cristiano zijn een setje’

'Cristiano Ronaldo en kickbokser Badr Hari zijn een verliefd setje.' Dat schrijft de Engelse tabloid The Sun vrijdag groot.

De vriendschap tussen de 30-jarige sterspeler van Real Madrid en de eveneens 30-jarige meervoudige kickbokskampioen zou zich niet alleen beperken tot de rand van het zwembad, de twee zouden volgens verschillende bronnen van de krant verliefd zijn. De viervoudig winnaar van de Gouden Schoen zou regelmatig in zijn privéjet op en neer naar Marokko vliegen om bij zijn lover Badr Hari te kunnen zijn.

Volgens sportverslaggever Daniel Riolo van het Franse Touche Pas a Mon Sport wordt al langer gefluisterd dat de twee meer zijn dan alleen vrienden. Hoewel Cristiano zich vaak omringd met mooie dames blijven de geruchten over zijn sexuele geaardheid rondzingen.

Zelf lijken Badr Hari en Cristiano Ronaldo er niet mee te zitten, al dat geroezemoes over hun vermeende relatie. De vechtsporter deelt dan ook regelmatig kiekjes van hem met Cristiano op social media. Op een ervan zien we Ronaldo in de sterke armen van Badr, waarbij de Marokkaan schrijft: Pasgetrouwd, altijd hier om je op te vangen, bro.'