×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Backstreet Boys willen niet in campagne Trump

13.10.2016 -

Amerikaans presidentskandidaat Donald Trump liet deze week bij een campagnebijeenkomst in Florida muziek van de Backstreet Boys uit de speakers schallen, en daar is de boyband niet blij mee.


De bandleden hoorden voor het eerst over het gebruik van hun muziek, toen bezoekers van het evenement op social media opmerkten dat hun nummer I Want It That Way meerdere keren werd gespeeld. Tegenover de Daily Beast verklaarden de zangers via hun woordvoerder: 'We hebben geen toestemming gegeven en we willen niet geassocieerd worden met het kamp van Trump.'

De Backstreet Boys zijn zeker niet de eerste muzikanten die er bezwaar tegen maken dat hun muziek te horen is in de campagne van de Republikein. Queen-gitarist Brian May maakte duidelijk dat Trump geen toestemming had We Are The Champions te spelen tijdens zijn conventie. Eerder dit jaar distantieerde Adele zich van de presidentskandidaat nadat hij Rolling In The Deep had laten spelen op een bijeenkomst. En The White Stripes schreven vorige week ervan te walgen dat hun Seven Nation Army is gebruikt in een video van Trump.