×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Baby voor Tom Hardy en Charlotte Riley

22.10.2015 -

Tom Hardy is voor de tweede keer vader geworden. Zijn vrouw, actrice Charlotte Riley is bevallen. Begin september werd pas bekend dat ze zwanger is.


Voor Tom Hardy (38) en Charlotte Riley (33) is het hun eerste kind. Het is nog niet bekend of het een jongetje of een meisje is, meldt Daily Mail. Tom is al vader van de zevenjarige Louis uit zijn eerdere relatie met Rachel Speed.
Riley onthulde vorige maand haar zwangerschap door in Londen op de rode loper met een zichtbare babybuik te verschijnen tijdens de première van Hardy's nieuwe film Legends. Tom en Charlotte trouwden in juli vorig jaar. Ze leerden elkaar kennen op de set van Wuthering Heights in 2009.