Baby Katie Price nog steeds in ziekenhuis

Het zoontje van Katie Price, Jett Riviera, werd op 18 augustus acht weken te vroeg geboren en verblijft nog steeds in het ziekenhuis. De baby heeft ademhalingsproblemen en mag het ziekenhuis nog niet verlaten.

 

’Kieran en ik hebben heimwee en we missen onze familie en vrienden thuis heel erg. We zitten hier al vijf weken en Jett verblijft nog steeds op de kinderafdeling vanwege ademhalingsproblemen’, twitterde Katie eerder. Katie en haar man Kieran Hayler waren op vakantie in het buitenland toen de weeën plotseling begonnen. Uiteindelijk moest er een spoedkeizersnee worden uitgevoerd. Het stel verblijft momenteel in een villa in de buurt van het ziekenhuis.

De Britse realityster, die ook bekendstaat als Jordan, was erg blij toen haar moeder en schoonmoeder overvlogen om het stel bij te staan. ’Zo heerlijk om de moeders hier te hebben’, twitterde ze vrijdag.

De 35-jarige realityster heeft uit eerdere relaties al drie kinderen: Harvey (11), Junior (8) en Princess (6). Het is haar eerste kind met haar 26-jarige echtgenoot, met wie ze in januari trouwde.