×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Babette van Veen denkt nog vaak aan Guusje Nederhorst

20.07.2018 -

Veertien jaar na het overlijden van Guusje Nederhorst denkt Babette van Veen nog regelmatig aan haar terug. Verdrietig is ze niet meer, maar wel enorm dankbaar.


'Haar overlijden was een mokerslag. Ik denk nog vaak aan haar. Als je af en toe in je leven iemand tegenkomt als Guusje, heb je groot geluk', vertelt Babette. ' Met weinig woorden deelden we alles. Ik ben heel lang verdrietig geweest dat ze er niet meer was, maar nu waardeer ik het dat ik haar ooit ben tegengekomen en ben ik dankbaar dat ik haar heb gekend.'

Babette en Guusje speelden samen in Goede tijden, slechte tijden en vormden met Katja Schuurman het trio Linda, Roos en Jessica. ' We spéélden een meidengroep, we waren het niet', zo kijkt Babette terug op de hectische tijd. De optredens mist ze niet, wel de gezellige tijd met haar vriendinnen die samen in een busje door het hele land toerden.

' Ik heb nooit terugverlangd naar die dampende zaaltjes met plastic glazen bier waar het zo bedompt was dat je amper kon ademen en waar je normaal gesproken nóóit naar binnen zou gaan', aldus Babette. 'Maar ik zou heel graag nog een keer met z'n drieën in dat busje willen zitten. Met een fles wijn erbij, net zoals toen.'