×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Avril Lavigne herinnert weinig van huwelijk

13.11.2013 -

Avril Lavigne heeft zo hard gefeest op haar eigen bruiloft dat ze zich nog maar weinig herinnert van haar grote dag. Dat gaf de rockster dinsdag toe op de bank bij Chelsea Lately.


'Het was drie dagen lang. Ik herinner me er maar weinig van! Oeps!', aldus een lachende Avril. 'Het was in Zuid-Frankrijk. We trouwden om negen uur 's avonds en feestten tot 6 uur 's ochtends. Ik kan me de rest een beetje herinneren, maar ook niet echt. Ik weet het niet.'

Het begon allemaal met een vrijgezellenfeest voor Avril en Chad Kroeger. Gelukkig herinnert Lavigne nog wel wat zich daar heeft afgespeeld. 'De volgende dag was de generale repetitie in het kasteel en de volgende dag was de bruiloft. Alles begon laat in de avond.' En dat terwijl het koppel steeds vroeg moest opstaan. Het slaaptekort en de drank bleek geen ideale combinatie.

Avril en Chad mogen dan een wilde bruiloft hebben gehad, wanneer de twee op tournee zijn, doen ze het rustig aan. 'We willen niet feesten als we niet samen zijn', laat Lavigne weten. De zangeres neemt haar huwelijk heel serieus. 'We willen het koesteren en er goed voor zorgen. Op een gegeven moment moeten we verantwoordelijk zijn.'