Avril Lavigne heeft ziekte van Lyme

Avril Lavigne maakte er vorig jaar geen geheim van dat ze zich niet goed voelde. De zangeres onthult nu wat er aan de hand is: een paar maanden terug werd er bij haar een ernstige vorm van de ziekte van Lyme ontdekt.

"Ik had echt geen idee dat een insectenbeet dit kon veroorzaken", vertelt Avril aan People. Wanneer ze precies door een teek is gebeten, weet de zangeres niet meer. "Maar ik heb vijf maanden in bed gelegen." Avril was er naar eigen zeggen slecht aan toe. "Het leek soms wel alsof ik niet kon ademen, ik kon niet praten en bewegen deed pijn. Ik dacht dat ik doodging."
Lavigne kreeg veel hulp en steun van haar moeder en van haar man, Nickelback-zanger Chad Kroeger, maar dat was nog niet alles. Avrils fans stonden ook voor haar klaar. "Hun berichtjes en videoboodschappen waren geweldig en raakten mij diep." Intussen voelt Avril zich wat beter. Ze is zelfs weer bezig met nieuwe muziek, later deze maand komt haar nieuwe single Fly uit.
Lavigne benadrukt tegenover het blad dat ze ook wat heeft geleerd van de ziekte. "Het was een soort wake-up call. Ik wil nu nog meer genieten van het leven."
 

Geef een reactie

Gerelateerde artikelen