×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Avril krijgt peperdure 17 karaats ring

1.08.2014 -

Avril Lavigne is goed verwend op haar eerste trouwdag met Chad Kroeger. De zangeres kreeg een ring met een 17 karaats diamant cadeau.


Via Twitter deelde Avril donderdag een kiekje van haar nieuwste sieraad. "Ik kan nog steeds niet geloven wat ik voor mijn eerste trouwdag heb gekregen", schreef ze bij een foto waarop ze lachend met Chad poseert en de ring om haar vinger duidelijk in beeld houdt. Voor wie het niet goed kan zien verklaart ze: "17 karaats emerald. Wow. Ik hou van mijn man."

Avril kreeg al eens een diamanten ring van Chad. In 2012 deed de Nickelback-zanger haar een aanzoek met een ring van 14 karaats. De twee trouwden in juli 2013 in Zuid-Frankrijk.