Avangers-acteur Chris Evans rouwt om dood jonge fan

Avangers-acteur Chris Evans rouwt om een jonge Captain America-fan met wie hij het laatste jaar geregeld contact had. De vader van de 13-jarige Damon maakte deze week bekend dat de jongen zijn strijd tegen kanker had verloren.

'Damon had het soort kracht dat ik alleen maar nadoe op het scherm', liet Chris de vader van de jongen weten. 'Hij was een echte strijder. Dapper, onzelfzuchtig, meelevend en trots. Ik ben dankbaar voor zijn vriendschap en stuur jou en je familie veel liefde'.

Chris stak Damon vorig jaar op Twitter een hart onder de riem toen hij hoorde over de ziekte van de Avengers-fan, van wie Captain America favoriet was. Volgens de ouders van de jongen hadden de twee ook contact via privéberichten.

De acteur reageerde vorige week ook op een oproepje over een jonge superheldenfan die nog maar een paar dagen te leven had. De familie van de 11-jarige hoopte dat hij voor zijn dood iets zou horen van zijn idolen. Naast Chris stuurden ook Ryan Reynolds, Paul Bettany, Paul Rudd, Mark Ruffalo en Don Cheadle berichten naar de jongen, die later in de week overleed.

Geef een reactie

Gerelateerde artikelen