×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Avangers-acteur Chris Evans rouwt om dood jonge fan

4.04.2018 -

Avangers-acteur Chris Evans rouwt om een jonge Captain America-fan met wie hij het laatste jaar geregeld contact had. De vader van de 13-jarige Damon maakte deze week bekend dat de jongen zijn strijd tegen kanker had verloren.


'Damon had het soort kracht dat ik alleen maar nadoe op het scherm', liet Chris de vader van de jongen weten. 'Hij was een echte strijder. Dapper, onzelfzuchtig, meelevend en trots. Ik ben dankbaar voor zijn vriendschap en stuur jou en je familie veel liefde'.

Chris stak Damon vorig jaar op Twitter een hart onder de riem toen hij hoorde over de ziekte van de Avengers-fan, van wie Captain America favoriet was. Volgens de ouders van de jongen hadden de twee ook contact via privéberichten.

De acteur reageerde vorige week ook op een oproepje over een jonge superheldenfan die nog maar een paar dagen te leven had. De familie van de 11-jarige hoopte dat hij voor zijn dood iets zou horen van zijn idolen. Naast Chris stuurden ook Ryan Reynolds, Paul Bettany, Paul Rudd, Mark Ruffalo en Don Cheadle berichten naar de jongen, die later in de week overleed.