×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Auto-ongeluk voor team Art Rooijakkers

12.04.2018 -

Een heftige schok voor Art Rooijakkers. De presentator is momenteel in Ivoorkust voor opnames voor het programma Helden Van De Wildernis. Tijdens het rondtrekken hebben drie mensen van zijn team een auto-ongeluk gehad.


'Dat was schrikken! Gisteren is een van de drie auto's waarmee we voor Helden Van De Wildernis onderweg waren in Ivoorkust na een slip over de kop geslagen', schrijft Art bij de heftige foto's.

'Gelukkig bleken de drie inzittenden – de bioloog, zijn vriendin en de assistent – na een bezoek aan de kliniek redelijk ongedeerd. De auto is wel total loss', vervolgt Art. En de foto's liegen er inderdaad niet om. Die auto gaat nooit meer gebruikt worden.