×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Auto-ongeluk Marianne Rosenberg

Auto-ongeluk Marianne Rosenberg
17.11.2018 -

De Duitse zangeres Marianne Rosenberg, in ons land vooral bekend van haar hit Ich Bin Wie Du, treedt deze maand niet meer op als gevolg van een auto-ongeluk. Ze heeft haar resterende optredens afgezegd.


'Marianne Rosenberg is zo getroffen door het ongeluk dat de artsen haar adviseren deze maand niet meer op te treden', laat haar management zaterdag weten. De schlagerzangeres zou zaterdagavond optreden tijdens de Schlagernacht in de Mercedes-Benz Arena in Berlijn. Voor 24 november stond een optreden in de Festhalle in Frankfurt gepland.

Volgens haar management kreeg Marianne Rosenberg vorige week vrijdag 9 november een ongeluk in de Berlijnse wijk Zehlendorf. Ze botste op een andere auto die haar voorrang had moeten verlenen. Ze kon de auto naar eigen zeggen niet meer ontwijken. Het lijkt erop dat de 63-jarige zangeres geen blijvende schade overhoudt aan het ongeluk.

Haar hit Ich Bin Wie Du bracht ze uit in 1975. Het was de opvolger van de klassieker Er Gehört Zu Mir, waarmee ze in dat jaar tiende werd op het Eurovisiesongfestival in Stockholm.