×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

‘Auto Gordon vernield’

‘Auto Gordon vernield’
4.04.2019 -

Iemand heeft donderdag de ramen van de auto van Gordon ingeslagen. De dader heeft een koffer met kleding en een toilettas uit de wagen ontvreemd. Dat heeft de woordvoerster van Gordon gemeld.


Het ging waarschijnlijk om een Qpark-garage in Amsterdam, maar dat weet de zegsvrouw niet zeker. Zij stelt dat de BN’er aangifte gaat doen van de diefstal en van vernieling.

De Talpa-coryfee toonde donderdag op zijn Facebook-pagina een foto van een auto met ingeslagen ramen. “Wat een domper!” schrijft hij. “Bedankt geweldig Qpark voor de beveiligde parkeergarage pfffff Stelletje tuig wat steelt van andere die hard werken gadverdamme!”

De persafdeling van Qpark waren niet voor commentaar bereikbaar. De politie Amsterdam kan niet bevestigen dat Gordon aangifte heeft gedaan.