Ashton Kutcher vindt vaderschap geweldig

Ashton Kutcher vindt het geweldig om vader te zijn. De acteur was vrijdag te gast bij de talkshow van Ellen DeGeneres en sprak over zijn kersverse dochter Wyatt Isabelle Kutcher.

Ashton en zijn verloofde Mila Kunis zorgen liever zelf voltijds voor hun dochter. "We willen ons kind leren kennen, het soort mensen zijn dat weet hoe hun kind stopt met huilen. We willen erbij zijn als ze gekke bekken trekt. Dat kan alleen als je zelf aanwezig bent."

In het interview met DeGeneres vergelijkt Kutcher zijn dochter bovendien met een nieuwe telefoon. "Het is alsof je een nieuwe mobiele telefoon hebt en alle functies nog niet werken. Als een mobieltje dat geen foto's kan nemen. Waarom kan het geen foto's nemen? Of als het niet kan bellen en het gewoon niet heel veel doet, maar er wel heel schattig uitziet!"

Dochter Wyatt werd op 30 september geboren en heeft haar vader veel geleerd over de liefde. "Je denkt dat je weet hoeveel je van iemand kan houden. Dan krijg je een kind en realiseer je dat je het nooit echt geweten hebt."