Ashton Kutcher is romanticus

Ashton Kutcher, de 16 jaar jongere man van actrice Demi Moore, is een hopeloze romanticus. Ashton: “Elke dag zou een romantische dag moeten zijn.”

Toch is 14 februari niet zijn meest favoriete dag van het jaar. “Ik heb een hekel aan Valentijnsdag,” vertelt deacteur die deze week 32 wordt. “Elke dag zou romantisch moeten zijn.Valentijnsdag zou een dag moeten zijn waarop je mensen die je haat vertelt hoe erg je ze niet kan uitstaan. Dan zou er 1 dag van haat zijn en 364 dagen vanliefde.”

Demi Moore boft maar met haar romantische lover. “Hetmeest romantische dat ik ooit heb gedaan is dat ik ooit heel lang naar eenander land heb gereist om iemand waarvan ik hield een uurtje te zien. Daarnamoest ik alweer weg omdat ik verplichtingen had die ik niet af kon zeggen. Dus ik heb 2 dagen niet geslapen en een verschrikkelijke reis afgelegd, alleen maar omiemand voor een uurtje te zien.”

Ashton is vanaf 11 februari te zien in de filmValentine’s Day. In deze film á la Love Actually spelen ontzettend veel bekendeaceurs, waaronder Julia Roberts, Anne Hathaway, Jamie Foxx en Bradley Cooper.