×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Ashton Kutcher getuige in moordzaak

Ashton Kutcher getuige in moordzaak
3.05.2019 -

In Los Angeles is donderdag de rechtszaak gestart tegen de 'Hollywood ripper'. Naar verwachting zal Ashton Kutcher een van de getuigen zijn in de zaak.


Michael Gargiulo wordt ervan verdacht twee vrouwen te hebben vermoord in Hollywood. Eén van hen, Ashley Ellerin, zou op de avond die haar fataal werd een date hebben met Ashton. Hij kwam haar in februari van 2001 tegen elf uur ’s avonds ophalen om naar een afterparty van de Grammy’s te gaan. Toen hij aanbelde deed ze niet open. De acteur verklaarde door het raam te hebben gezien dat er een glas rode wijn was gevallen. Later bleek het te gaan om het bloed van Ashley, die de volgende ochtend door haar huisgenoot dood werd aangetroffen.

De moord op de 22-jarige modestudente bleef lang onopgelost. De politie bracht de zaak wel in verband met een andere moord vier jaar later, maar ook daarvan werd de dader niet gevonden. In 2008 wist een derde vrouw een man die haar probeerde dood te steken weg te jagen, waarbij hij gewond raakte en een bloedspoor achterliet. Dat leidde uiteindelijk naar Gargiulo, Los van deze twee moorden en de poging daartoe, wordt hij er ook van verdacht een 17-jarige meisje te hebben gedood in de staat Illinois.