×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Ashton Kutcher en Mila Kunis reageren hilarisch op roddels

Ashton Kutcher en Mila Kunis reageren hilarisch op roddels
20.06.2019 -

In een hilarisch filmpje op Instagram maken Ashton Kutcher en Mila Kunis het Amerikaanse tijdschrift InTouch Weekly compleet belachelijk. Het stel reageert op een artikel dat deze week in het blad staat, waarin gezegd wordt dat hun relatie voorbij is.


Ashton en Mila zitten in de auto, als hij haar vraagt wat er aan de hand is. ‘Het is voorbij tussen ons omdat ik me verstikt voelde,’ reageert Mila. ‘Oh, echt? Ja, ik was ook wel heel overheersend,’ antwoordt Ashton.

Mila zegt vervolgens ‘dat ze ook de kinderen meeneemt’. ‘Wat? Krijg ik de kinderen niet meer?!,’ zegt Kutcher, waarop Kunis zegt: ‘Ja, maar jij droeg een heel groot geheim met je mee.’ Op de vraag wat dat geheim dan precies was, antwoordt ze: ‘Ik weet het niet, ik heb alleen maar deze foto.’ Waarop het paar ene Melissa bedankt, waarschijnlijk de auteur van het stukje.

Volgers moeten erg lachen om de video. ‘Hahaha, dit is het beste filmpje ooit!’ en ‘Jullie hebben ze mooi te pakken!’.